Over Storytelling People

Great stories start a fire!

 

Storytelling People legt de corporate story vast en brengt die tot leven met storytelling en community building. Wij helpen organisaties met het vastleggen, vertellen en verspreiden van hun bedrijfsverhaal. Met de corporate story zijn organisaties beter in staat hun visie vorm te geven, medewerkers te inspireren, verbindingen te leggen, klantrenloyaliteit te vergroten en sales te activeren. Storytelling People weet het kernverhaal te vertalen naar concrete toepassingen als storytelling workshops, storytelling trainingen, online video’s, websites, social media en de OneStory® App.

 

Wij zijn storytellers

 

Onze kracht is dat wij een gepassioneerde organisatie zijn met elkaar aanvullende storytelling professionals op het gebied van tekst, vorm, beeld, training en online en offline communicatie. Met storytelling zorgen we voor verhalen die mensen verbinden en meenemen naar de toekomst. De verhalen die we maken verschillen onderling in functie, maar vormen met elkaar één verhaal en hebben één ding gemeen: een goed verhaal ontsteekt een vuur dat zich niet meer laat doven. It starts a fire.

Storytelling-people-corporate-story-telling

 

  • Wij verbinden mensen
  • Wij zorgen voor helderheid
  • Wij brengen identiteit tot leven
  • Wij inspireren met workshops
  • Wij bewegen organisaties
  • Wij zorgen voor leiders van het verhaal
  • Wij activeren community building
  • Wij innoveren met onze OneStory® App

 

Laat de vonk overslaan tussen management en medewerkers, organisatie en klant.

Eenheid in het verhaal

 

Met onze producten hebben wij een duidelijke betekenis voor onze opdrachtgevers. Wij brengen eenheid binnen het verhaal van organisaties en ondernemingen. Wij verbinden mensen met storytelling en community building. Om mensen mee te nemen in de wereld van storytelling, laten we zien hoe het werkt en wát het doet. Het enthousiasmeert mensen, het laat ze ergens warm voor lopen, het brengt ze in beweging, er komt iets op gang.

Waarom

Het is het gemeenschappelijke verhaal dat mensen verbindt en gelukkig maakt.

Hoe

We geloven in de kracht van storytelling om mensen te verbinden.

Wat

We leveren maatwerk producten in corporate story, corporate storytelling en community building.

 

Onze visie op storytelling

 

Met storytelling en de corporate story zorgen we voor verhalen die mensen verbinden en meenemen naar de toekomst. De verhalen die we maken verschillen onderling in functie, maar vormen met elkaar één verhaal en hebben een zaak gemeen: een goed verhaal ontsteekt een vuur dat zich niet meer laat doven. It starts a fire.

 

Storytelling.
Mensen leven door verhalen.

We leven in de overgang van een consumptiegerichte kenniseconomie naar een duurzame inspiratie-economie. Organisaties moeten zich voortdurend vernieuwen. En werknemers moeten mee in die beweging. Mensen hebben behoefte aan inspirerende verhalen. Met storytelling brengen we emotie in verhalen en stellen zo bedrijven en mensen in staat om hun potentieel te benutten.

Corporate story.
Ondernemingen met een verhaal zijn succesvoller.

Wat bindt ons? Waarom zijn we op aarde? Het bedrijf dat zich de tijd niet gunt om deze vragen te stellen en te beantwoorden, doet zichzelf te kort. Steeds meer mensen verlangen integriteit en oprechtheid van bedrijven en organisaties. Als er iets van belang is in deze tijd is het eenheid van identiteit, eenheid van ambitie. Niet alleen alle neuzen dezelfde kant op, maar ook de bereidheid die kant werkelijk op te gaan. Bedrijven die hun eigen verhaal kennen en dit levend houden, zijn succesvoller.

Corporate community.
Community building verbindt mensen.

De beste corporate story is het verhaal dat mensen willen delen. Een bedrijf moet geen corporate story hebben, maar een corporate story zijn. Community building is dé organisatieverbinder. Hiermee wordt het verhaal volledig tot leven gebracht – in persoonlijke én interactieve verhalen.