PostNL

Over PostNL Retail

 

 

PostNL retail is verantwoordelijk voor Post en Pakketten op de Nederlandse markt. Waar post in volume afneemt, groeit Pakketten stormenderhand en zorgt voor een geweldige dynamiek in de markt, met pakketpunten, huis-aan huis leveringen en online dienstverlening. PostNL is een bedrijf dat weet wat mensen persoonlijk beweegt en hoe zij daarin meebewegen. De organisatie staat nooit stil en beschikt over een enorme drive om medewerkers en klanten de bewegingsvrijheid te geven die ze wensen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Corporate story: Vrijheid

Als mens van deze tijd wil je eigenlijk voor niets of niemand nog wachten. Alles kan online en wie van alles online aanbiedt moet maar zorgen dat wat je bestelt op de kortst mogelijke termijn gebeurt, opgevolgd wordt of bij je in huis is. Als er een bedrijf is dat online en offline knap in elkaar laat overlopen, dan is het PostNL wel. We kunnen het ‘nieuwe’ zo goed aan juist omdat het bedrijf zo sterk gegrondvest is op het ‘oude’: de gigantische kennis en ervaring van verwerken, bezorgen en leveren van post is nu de vruchtbare voedingsbodem voor moderne hybride oplossingen. We zijn creatief met oplossingen geworden, inventief met diensten en producten en telkens opnieuw gericht op het vergroten van gemak en vrijheid. Zie de online app waarmee je simpel en snel de dichtstbijzijnde offline postpunten kunt vinden. Zie de tracking van het pakketje dat je online hebt besteld en waardoor je kunt zien of je het op de terugweg vanuit je werk even kunt oppikken. Dat is de nieuwe vrijheid, het draait allemaal om jou en niet om hun openingstijden of bezorgings(on)mogelijkheden. Dat geeft je extra vrijheid, extra comfort, extra gemak en als je als hedendaags mens ergens blij van wordt, dan daarvan wel.

De mens wil vrij zijn. Vrij in z’n leven, vrij in z’n keuzes, vrij in z’n doen en laten. Mensen verrassen met steeds weer nieuwe manieren om bij te dragen aan steeds meer vrijheid: we hebben het tot onze opdracht gemaakt. Zonder nadenken moeten onze klanten gebruik kunnen maken van onze diensten of die van onze partners. Keuzevrijheid, bewegingsvrijheid, grenzeloos gemak. Gemak maakt vrij. Vrij maakt blij. Het is niet moeilijker dan dat. Vrijheid is een krachtige drijfveer binnen ieder mens en iedere organisatie. Het zorgt voor dynamiek, beleving, levendigheid en vaart in het leven. PostNL – Vandaag kan alles. Morgen nog meer…