Hurks

Over Hurks

 

 

Hurks bouwt, ontwikkelt en onderhoudt. Het bedrijf behoort tot de top van de Nederlandse bouw- en vastgoedmarkt. Al 100 jaar geeft het familiebedrijf met in totaal ruim 700 medewerkers vorm aan tal van aansprekende projecten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Corporate story: Uitgesproken

We houden intens van ons vak. Van bouwen, ontwikkelen en alles wat erbij komt kijken. Het ambachtelijke. Het vakmanschap. Het samenwerken. Het met z’n allen iets bijzonders creëren. Huizen voor gezinnen om in op te groeien. Bedrijven om plezierig in te werken. Een mooiere omgeving, een beter land. Iets om na te laten en door te geven aan volgende generaties.

Voor Hurks is bouwen passie en missie tegelijk. Er is niets in de wereld wat we liever zouden willen. Dat is in bijna 100 jaar niet veranderd, sinds de eerste dag dat de eerste familie Hurks de eerste steen op de andere stapelde. Daarin zijn we authentiek. Het weerspiegelt onze passie en bevlogenheid. Het uit zich in een volstrekt open en eerlijke benadering van elkaar, onze opdrachtgevers en de mensen met wie we samenwerken. Het vertaalt zich in helder taalgebruik, eenvoud en nuchterheid. We benoemen wat benoemd moet worden. We lopen nergens van weg of omheen. We spelen open kaart. We zeggen alles zoals het is.

Uitgesproken bouwen is het cement van Hurks. Juist in dit vak is het essentieel om duidelijk en solide te zijn. Dat weten we. Dat hebben we geleerd. Bouwen is een nauw luisterend proces. Dus zorgen we dat mensen weten wat ze aan Hurks hebben. We zorgen dat opdrachtgevers begrijpen wat ze van ons kunnen verwachten. We zorgen dat mensen binnen onze muren vrijuit kunnen zeggen wat ze denken. Wij hechten waarde aan een uitgesproken eerlijke en onomwonden benadering van elkaar, onze opdrachtgevers en mensen met wie we samenwerken.